Skyline Belgrade

Izgradnja nekretnina u skladu sa međunarodnim standardima

Izgradnja nekretnina u skladu sa međunarodnim standardima

Pri izboru nekretnine u kojoj ćete živeti ili raditi, prvo što vam privuče pažnju svakako je dizajn eksterijera i enterijera. Međutim, ne bi trebalo zanemariti ni tehničke karakteristike. Kontrola, bezbednost, odabir materijala i usklađenost sa zakonskim propisima su nešto što bi svaki projekat trebalo da prođe pre nego što se pristupi izgradnji. Iako odabir materijala za izgradnju neće ulepšati vaš enterijer, sigurno je da će doprineti većoj sigurnosti i kvalitetu objekta. Građevinski materijali su specifični po tome što njihove performanse i svojstva vidimo tek u punoj primeni. Zbog toga je poželjno da imate uvid u to da li nekretnina za koju se opredelite zadovoljava određene standarde po pitanju materijala i konstrukcija koje će se koristiti prilikom izgradnje.

Planiranje i redosled izvođenja radova su sastavni deo projektne dokumentacije određene posebnim propisima i pravilima (uzansama) građenja. U svakoj zemlji postoji zakonom uređen sistem koji podrazumeva standarde koji se moraju ispuniti, a koji su najčešće usklađeni sa međunarodnim dokumentima. Da takvi projekti koji zadovoljavaju sve evropske standarde postoje i kod nas pokazuje Skyline Belgrade. Investitor projekta Skyline, kompanija AFI Europe, koja je na tržištu Srbije prisutna od 2005. godine, pre nego što je pristupila izvođenju radova investirala je u izradu projektno-tehničke dokumentacije kojom je izvršen statički proračun konstrukcije svih objekata ovog stambeno-poslovnog kompeksa na osnovu međunarodno važećih pravilnika i standarda, kao što su Eurocode 1 (standard za opterećenje), Eurocode 2 (standard za beton), i Eurocode 8 (standard za seizmiku).

Kada budete birali nekretninu, pored svih ostalih stavki o kojima treba da mislite, nemojte zaboraviti koliko su važni pravilnici i standardi za proračun, odnosno za građenje, i posavetujte se sa iskusnim konsultantima za prodaju nekretnina.

Skyline Belgrade, kompleks koji će se sastojati od tri kule, centralne poslovne i dve stambene kule, pružiće svojim budućim stanarima kvalitet i sigurnost u samom centru Beograda u Ulici kneza Miloša. Investitor ovog projekta AFI Europe, prisutan je na tržištu Srbije od 2005. godine i svojim projektima kao što su, “Airport City Belgrade” i “Central Garden” dokazani je lider na tržištu u arhitektonskom i urbanističom smislu. Ekskluzivna prodaja stanova poverena je vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield grupacije.