Skyline Belgrade

POSETA PREDSTAVNIKA UDF-a PRODAJNOJ KANCELARIJI SKYLINE BELGRADE

Prodajnu kancelariju stambeno-poslovnog kompleksa Skyline Belgrade, koja se nalazi na uglu kneza Miloša i Durmitorske ulice, posetili su predstavnici Udruženja finansijskih direktora Srbije kojima su predstavljene sve pogodosti koje su na raspolaganju kupcima.


Pored obilaska prodajne kancelarije, članovi udruženja su obišli i uzorni stan, koji nudi odabir završnih radova vrhunskog kvaliteta. Doživljaj im je upotpunila mogućnost da “prošetaju” kroz stanove pre same izgradnje, uz pomoć VR tehnologije. Kancelarija poseduje i bioskopsku salu u kojoj su članovi UFDS imali priliku da se kroz video turu upoznaju sa dodatnim sadržajima ovog impozantnog prostora, po kojim se ističe u odnosu na druge.


Skyline Belgrade, jedinstveni stambeno-poslovni kompleksprostiraće se na više od 100.000 kvadratnih metara. Sa tri kule jedinstvenog i modernog dizajna, objediniće stambeni, poslovni i maloprodajni prostor, na prestižnoj lokaciji u centru grada. Iza ovog projekta stoji izraelski investitor AFI Europe, koji je prisutan na tržištu Srbije od 2005. godine i predstavlja sinonim za kvalitet, odgovornost i posvećenost u arhitekturi i urbanizmu.


Ekskluzivna prodaja stanova poverena je vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield grupacije, čiji ekspertski tim će vam pružiti konsultantsku podršku u svim fazama kupoprodajnog procesa.