Skyline Belgrade

Predstavnici medija posetili prodajnu kancelariju Skyline Belgrade

Nesvakidašnji doživljaj za sve zainteresovane kupce

Stambeno-poslovni kompleks Skyline Belgrade danas je u svojoj prodajnoj kancelariji, koja se nalazi na uglu Kneza Miloša i Durmitorske ulice, ugostio predstavnike medija i upoznao ih sa svim pogodnostima koje su na raspolaganju zainteresovanim kupcima ovog stambeno-poslovnog kompleksa.

Predstavnici medija tom prilikom, pored obilaska prodajne kancelarije i uzornog stana, gde su se uverili u kvalitet završnih radova koje će ponuditi Skyline, imali su priliku da uz pomoć VR tehnologije (Virtual Realty aplikacije) „prošetaju“ i kroz stanove ovog kompleksa. Zahvaljujući ovoj aplikaciji i budući kupci će imati mogućnost da se, i pre same izgradnje objekta, upoznaju sa komforom i estetikom odabranih završnih radova u svojim budućim stanovima. Pored toga, u bioskopskoj sali koja se nalazi u sklopu prodajne kancelarije, svi budući posetioci imaće mogućnost da na poseban način upoznaju Skyline Belgrade kroz video turu obilaska ovog impozantnog kompleksa.

Prodajna kancelarija će svim zainteresovanima pružiti neophodne smernice vezane za kupovinu stana, kao i podršku u svim fazama kupoprodajnog procesa: od prezentacije stanova, savetovanja pri odabiru najboljeg strukturnog rešenja, sve do konačnog odabira stana i primopredaje ključeva.
Zahvaljujući stručnom osoblju i najmodernijoj tehnologiji, koja izdvaja Skyline Belgrade projekat od ostalih na tržištu Srbije, sa potencijalnim klijentima razvija profesionalan i personalizovan odnos usklađen sa njihovim potrebama.

Skyline Belgrade, kao budući simbol grada, prostiraće se na više od 100.000 kvadratnih metara u samom centru, i svojim korisnicima pružiće kvalitet, sigurnost i jedinstvene pogodnosti. Izraelski investitor AFI Europe, koji stoji iza ovog stambeno-poslovnog kompleksa prisutan je na tržištu Srbije od 2005. godine i svojim projektima kao što su, “Airport City Belgrade” i “Central Garden” dokazan je lider na tržištu u arhitektonskom i urbanističom smislu.

Ekskluzivna prodaja stanova poverena je kompaniji vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield grupacije.