Skyline Belgrade

U POTRAZI STE ZA NOVOM NEKRETNINOM? Ovo su razlozi zašto Vaš dom u Beogradu treba da bude Skyline!

Ukoliko ste u potrazi za novom nekretninom i želite da imate Vaš dom u Beogradu, na prestižnoj lokaciji u Ulici kneza Miloša niče jedinstven stambeno-poslovni kompleks Skyline Belgrade. Pre nego što posetite prodajnu kancelariju, pročitajte razloge zbog kojih će, bez sumnje, Skyline postati jedna od najpoželjnih lokacija za život.

Iz Vaše dnevne sobe imaćete najbolji pogled u gradu i to na prestižnoj adresi, na najznačajnijem raskršću u centru grada. Recepcija, video-nadzor i podzemna garaža na više nivoa pružiće Vam maksimalan osećaj sigurnosti i privatnosti. Vaš partner u ovoj važnoj životnoj odluci biće renomiran investitor AFI Europe, tvorac prvog i jedinog biznis parka u Beogradu, Airport City Belgrade i jedinstvenog kondominijuma u centru grada, Central Garden, koji je već godinama prisutan na našem tržištu, i predstavlja sinonim za kvalitet, odgovornost i posvećenost. Vrhunski kvalitet završnih radova i opreme, centralni sistem za odlaganje otpada, najveći zatvoreni privatni bazen u Beogradu, wellness i teretana, podzemna garaža na više nivoa, pijaceta, rekonstruisan park - budućnost su stanara Skyline kompleksa.

Osim toga, imamo i preporuku kako da izaberete stan krojen baš po Vašoj meri. Prodajne kancelarije nisu novost. Međutim, Skyline prodajna kancelarija se po mnogo čemu izdvaja od ostalih.

Ne samo što se u njoj nalazi izložbeni stan koji nudi odabir završnih radova vrhunskog kvaliteta, već ima i „VR Room“ gde se možete virtualno prošetati kroz Vaš budući dom i pre same izgradnje objekta, ali i bioskopsku salu u kojoj imate priliku da na poseban način upoznate Skyline Belgrade kroz video turu obilaska ovog impozantnog kompleksa.

Zahvaljujući stručnom osoblju i najmodernijoj tehnologiji Skyline je korak ispred svih, zato budite i Vi.